bags are packed, ready to go!

Allereerst bijzonder welkom op onze site! We hoeven jullie bij deze natuurlijk niet meer uit te leggen dat dit vanaf komende maandag 'the place to surf'zal zijnom al onze belevenissen op reis te volgen!

Want het begint nu toch echt soms-niet-in-de-gaten-hebbend-hoe-snel dichterbij te komen...! Maandag om 10.40 uur zullen we ons indas wunderschöne Dusseldorfbij deBritish Airways melden en via Londen naarmeneer Schwarzenegger'sGolden State verdervliegen! San Francisco zal de eerste bestemming heten en we hopen eenmaal daar gauw genoeg iets van ons te kunnen laten horen!

Tof dat je de moeite neemt om de site te bezoeken!! We hopen dat we je hier nog met regelmaat terug zullen vinden!

Iedereen die gisteren op de afscheidsparty was... bedankt voor de supergezellige avond! Iedereen die er niet was/niet kon zijn... ook jullie zijn cool.

Veel groetjes,

Sanne en Thijs

pappa jac

moei wal dun ierste!!
thijs en sanne ik wens ow en schon reis wah

Eef

Geniet, geniet, geniet!!!

Liefs, Eef

Gijs Jeuken

Veel plezier daar in verwegistan en misschien tot over 8 maanden in Maleisië. Ik zal jullie volgen.

Gijs

Manus & Yvonne

Hoi Sanne en Thijs,

Ook vanuit het Gemertse, een hele goede, mooie, gezellige, spannende, fantastische reis gewenst.
Geniet ervan!

Wil

Sanne en Thijs,

Geniet er samen van! Maar dat hoef ik jullie zeker niet te vertellen. Hou ons in NL in ieder geval op de hoogte zodat wij ook af en toe weg kunnen dromen.....

liefs Wil

fam maas

Hoi Sanne en Thijs,

een hele fijne en goede reis toegewenst! Maak er een super mooie reis van! ... en we blijven jullie volgen via de site!

groetjes van ons allemaal!

Bert, Helmi, Marlou, Joris en Steffen

Chi

Dudes! Fijne reis samen :-) maak er wat van, en heel veeel foto's maken!

groeten,

Chi

Mijke

Tja, en zo laten jullie ons bijna een jaar alleen achter. Schandalig! (zie het vermanende vingertje!)

Laat ik maar over mijn hart strijken en jullie en GEWELDIGE REIS wensen! :-) Geniet er ontzettend van en fijn dat we via deze site een beetje mee kunnen delen in al jullie plezier!

dikke kus,
Mijke

Vincent

He Sanne en Thijs,

Nogmaals fijne reis, enjoy :)

Groeten

Lennie

Hey Thijs en Sanne

Geniet er van en hopelijk komen er veel verhaaltjes en foto's op de site te staan. Ga jullie zeker volgen!!

liefs Lennie

Melanie

Een hele fijne reis en geniet er lekker samen van!
Een heel avontuur dat jullie te wachten staat, dus fijn om dat hier te kunnen volgen. Ik zie uit naar jullie eerste verhaal vanuit de States!!! Enjoy!
Dikke kus,
Melanie en Dave

Ton & Vera

Hoi Sanni en Thijs,

Vandaag was het dan zover, in alle vroegte naar Dusseldorf en onder een stralend zonnetje de take off.
Je hebt ons viertjes zien zwaaien vanaf het platform?! Heel fijne reis voor jullie, we wachten vol spanning op jullie berichtjes zodat ook wij een beetje mee kunnen reizen/genieten.

Liefs, pap en mam

Lieke

Heee mensen van het goede leven,
Heeeeel heeel heeel erg veel plezier met jullie reisavontuur.
En leuk dat jullie een site bijhouden, zal jullie zeker gaan volgen.
Have fun
Dikke kus van Lieke

josé jans

Hallo Thijs en Sanne
Nou, jullie gaan een bijzondere en spannende tijd tegemoet. In ieder geval wens ik jullie een geweldige reis toe, geniet ervan, maak veel lol en natuurlijk gezond weer terug komen.

Groetjes, José

frank en dees

Veel plezier en we houden jullie vanaf hier in de gaten :-). Groeten, Frank, Dees, Ruth en Martin, Jeroen

Anky

Sanne en Thijs,
Geen idee of jullie mijn sms nog gekregen hebben, Nepalese 'vodafone' weigert met regelmaat, maar vanuit Pokhara wil ik jullie natuurlijk ook heel veel plezier wensen! Mooi om te horen dat het afscheidsfeestje erg gezellig was. Ben benieuwd naar jullie verhalen.
Geniet ervan! Liefs Anky

Pleunie

Hey lieverds!
EINDELIJK! Ik was zo bang dat jullie geen site gingen bijhouden! Maar gelukkig kan ik het komende jaar genieten van weer een gezellig paar op reis!
Jullie zijn nu al lekker aant vliegen maar ik wil jullie toch nog een goede reis wensen!

Geniet ervan!

x

Callista

He Thijs en Sanne,

Nu is t dan echt begonnen.......spannend!
Thijs heb je je geluksolifantje nog gevonden?

Nou geniet er maar lekker van samen!
Enne, wel veel foto's maken onderweg he ;)

Groetjes Callis

hans en margriet nielen

hoi Sanne en Thijs, een heel goede reis en we zullen jullie wel en wee blijven volgen.

Geniet ervan.....

Ties

Heej Sannie en Thijsie...

Aangekomen in San Francisco, California! Bijzonder veel plezier en adventuur in Yosemite. Watch for bears! en ander gespuis. Tot snel met de eerste verhalen.

Groetjes Ties

Hilde

Hey wereldreizigers,

Alles goed gegaan bij de heenreis?
Nu vooral gaan genieten hé.
Ben benieuwd naar jullie eerste verhalen en pica's.

Liefs van Hilde

christelpoels@msn.com

hee hallo saampjes,
doe alles wat ik ook zou doen genieten,genieten en nog eens genieten.
tot mails groetjes Chris.

Frank

Dag samen,

Geniet van de grote reis over de wereld!!
Ik zie de verhalen en foto's tegemoet!

Succes!

Groet,

Frenkie

silvia

Heey Thijs en Sanne

Hoe was het vliegen? Ik wens jullie heel veel plezier met deze geweldige wereldreis en geniet zoveel je kunt.

groetjes Silvia sanders

Nicole

Dag schatten,

Vroeg me gewoon af hoe het daar eigenlijk is..:)?!

Liefs

Jahfed

Ondanks dat ik niet op de afscheidsfeestje was wens ik jullie natuurlijk veel pleijsier toe. gr, x Jahfed.

Hilde

Leuk leuk om weer iets van jullie te horen, ma om weer even met je te skype Tiez waas ok wel erg gezellig.
Sjiek de frieke pica's, lijkt me waanzinnig gaaf die zoutvlakte.
Geniet van de kerst-palmbomen, hebben jullie er al één versierd?
Ik zal een oliebol en sneeuwbal jullie kant op gooien...
Fijne feestdagen en eindig en begin het jaar goed daaro!

Liefs Hilde